Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и

...
Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и
Коментари Харесай

Вучич: Сърбия плаща много висока цена за това, че не въвежда санкции срещу Русия

Президентът на Сърбия Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. сподели през днешния ден, че Сърбия е единствената страна в Европа, която не е въвела нито една рестриктивна мярка срещу Руската федерация и че това " без никакво подозрение " й основава доста проблеми, оповестяват сръбските медии.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4478
" Тази позиция, без никакво подозрение, ни основава доста проблеми, от финансови вложители до доста други. Няма никакво подозрение, че плащаме доста висока цена ", сподели Вучич на конференция в Белград.

По мотив на квалифицираната резолюция на Европейския съюз, в която от Сърбия се желае да съгласува външната си политика с тази на Европейски Съюз и да вкара наказания против Русия, Вучич споделя: " Блазе им, че нямат по-умна работа от това да изпращат на Сърбия писма какво и по какъв начин да прави, с някакви закани и напън ".

" Ние доста ги почитаме, доста са ни значими, само че не се сърдете, доста по-важни са ни жителите на Сърбия и Народното събрание на Сърбия ", сподели още той.

Ако резолюцията на Екологичен потенциал бъде призната, Вучич сподели в отговор на публицист от Ен 1, че ще се запознае с нея, само че ще се управлява от ползите на Сърбия.

" През последните седем години съм получавал несъмнено 700 ултиматума и вие от Ен 1 се чудите по какъв начин претърпяваме след тези ултиматуми. Свободният човек и свободната страна не взимат решения вследствие на ултиматуми и съгласно нечия мощ, а съгласно това което пази, а ние пазиме своята страна и своите жители ", сподели Вучич.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР