Президентът на Съединените щати Джо Байдън огледа от въздуха последиците

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън огледа от въздуха последиците
Коментари Харесай

Байдън огледа щетите във Флорида след урагана „Идалия“

Президентът на Съединените щати Джо Байдън огледа от въздуха последствията от урагана " Идалия " в цяла Флорида. След това той се насочи на пешеходна обиколка из възстановяващия се от бурята щат. Отсъстваше обаче губернаторът на щата и претендент за номинацията на републиканската партия за президент Рон ДеСантис. Той отхвърли да се причисли към Байдън, откакто допусна, че наличието на демократа може да попречи на напъните за реакция при бедствия.
Днес съм тук, с цел да насочва ясно обръщение към жителите на Флорида и на целия югоизток. Както споделих на вашия губернатор, в случай че има нещо, от което вашият щат се нуждае, аз съм подготвен да активизирам тази поддръжка.
Джо Байдън - президент на Съединени американски щати

Часове откакто Байдън съобщи, че ще се срещне с ДеСантис, кабинетът на губернатора излезе с изказване, в което се сподели, че такава среща няма да има. Ураганът Идалия доближи сушата по-рано тази седмица. Бурята от категория 3 връхлетя едва обитаемата област Биг Бенд във Флорида. Тя аргументи наводнения и вреди, преди да се придвижи на север и да залее Джорджия и Каролина.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР