Президентът на Съединените щати Джо Байдън и кандидатът на републиканците

...
Президентът на Съединените щати Джо Байдън и кандидатът на републиканците
Коментари Харесай

Тръмп и Байдън посетиха границата на САЩ с Мексико

Президентът на Съединените щати Джо Байдън и претендентът на републиканците Доналд Тръмп направиха конкурентни визити на границата на страната в Тексас. И двамата желаеха да подчертаят, че могат да се оправи с противозаконната имиграция. Този въпросът е един от най-поляризиращите в американската политика и съгласно анализатори ще бъде и в центъра на тазгодишните президентски избори. Вотът през ноември евентуално ще бъде следващият конфликт сред двамата мъже. От своя страна Байдън упрекна противника си от Републиканската партия, който приказва за " доста рисковата " обстановка на границата, че попречва напъните му да се оправи с незаконната миграция. Републиканците в Камарата на представителите блокираха двупартийните промени по границите, което съгласно демократите е опит, управителен от Тръмп, да ги лиши от победа преди изборите. 
Това е нашествието на Байдън и тя се случва през последните три години. Той е ужасяващ президент, най-лошият президент, който страната ни в миналото е имала. Вероятно най-некомпетентният президент, който в миналото сме имали. Те разрешиха на хиляди хора да дойдат от Китай, Иран, Йемен, Конго, Сирия и доста други страни. Много от тези нации обаче не са доста другарски настроени към нас. Според мен нещо се случва. Това е неприятно.
Доналд Тръмп, някогашен президент на Съединени американски щати

Междувременно в речта си президента Байдън съобщи, че е инструктирал екипа си да направи всичко допустимо, с цел да отбрани " хората и общностите ", застрашени от горските пожари в Тексас и Оклахома. 
Откакто съм президент, съм летял над доста от тези горски пожари. Моята администрация ще продължи да надгражда напредъка, който постигнахме в битката с климатичната рецесия, и ще продължим да оказваме помощ на хората да се възстановят след тези бедствия.
Джо Байдън, президент на Съединени американски щати

Далеч оттатък Тексас напорът на незаконни мигранти докара до ръба на опциите за обработка на документи и обществените услуги огромните американски градове. Тези проблеми обтегнаха връзките на Байдън с някои щатски чиновници от Демократическата партия.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР