Чеченският лидер Рамзан Кадиров съобщи в неделя, че е определил

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров съобщи в неделя, че е определил
Коментари Харесай

Кадиров назначи сина си за настоятел на чеченския университет за специални сили

Чеченският водач Рамзан Кадиров заяви в неделя, че е определил шестнадесетгодишния си наследник, който беше сниман да бие пандизчия в ареста предходната година, като настойник на Руския университет за специфични сили в Чечня, предава " Ройтерс ".

Адам Кадиров, който навърши 16 години през ноември , беше назначен предходната година за основен телохранител на татко си и , който е част от силите на съветското министерство на защитата.

" Той е осведомен от близко с активността на известния университет , тъй че имам вяра, че ще се оправи чудесно с предоставените му отговорности ", написа Кадиров в изказване в приложението за известия Telegram.

Той добави, че номинацията е пристигнала след молба на ръководителя на университета , който се намира в Гудермес, град в Чечня. Руската частна просветителна институция обезпечава професионално образование на специфични елементи.

През септември по-младият Кадиров, на който се вижда по какъв начин той пребива затворник, упрекнат в изгаряне на Корана. Затворникът Никита Журавел.

Кадиров сподели, че се гордее със сина сина си, и че той е защитил мюсюлманската си вяра, само че случаят с побоя провокира рецензии даже от прокремълските хардлайнери.

Кадиров ръководи Чечня, автономната република на Русия, от 2007 година и е изпратил хиляди свои бойци в Украйна от началото на съветската инвазия през февруари 2022 година
 Кадиров от фитнеса: Не загивам, подвигам железа
Кадиров от фитнеса: Не загивам, подвигам железа

Той се пробва да разсее слуховете за неприятното си здраве
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР