Президентът на Руската федерация Владимир Путин няма цел във войната

...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин няма цел във войната
Коментари Харесай

Руски опозиционер посочи истинската цел на Путин и защо той все повече иска преговори

Президентът на Руската федерация Владимир Путин няма цел във войната против Украйна. Основната му цел е да остане на власт. Това споделя съветският опозиционер Генадий Гудков, представен от УНИАН.

„ Путин няма цели. Неговите цели се дефинират от момента. Някой го въодушеви, че Русия може да завладее Украйна, да й отмъсти, да я накаже и това да стане доста бързо, а по-късно да организира церемониал в Киев. Затова той реши, че това е задачата. По-късно Путин осъзна, че не може да има никакво огромно завземане, по тази причина руснаците напуснаха част от териториите. Сега задачата е да се спазарят най-малко за нещо, което може да се показа като някаква победа, а това значи, че са се фокусирали върху завладяване на територии на юг, „ ампутиране “ на сухопътен кулоар към Крим, осъществяване на „ референдуми “ там и присъединение на тези земи към Руската федерация “, се споделя в материала.

Според Гудков в този момент Путин има намерение да стартира мирни договаряния, с цел да може да се договаря (да изтъргува - бел. ред.) за окупираните територии.

" Той е доста смутен, че Украйна, въоръжена със западни оръжия, не желае да седне с него на масата за мирни договаряния. Факт е, че единственото изискване на Киев - да се изтеглят съветските войски от цялата територия - не е задоволително за него. Путин има една цел - да резервира властта си. Той я преследваше през цялото време ", обобщава опозиционерът.

По-рано УНИАН заяви и за различен сюжет - терористът Игор Стрелков съобщи, че в Русия може да стартира гражданска война, по време на която съветският президент Владимир Путин ще бъде погубен. Той счита, че президентът на Руската федерация има всички шансове да повтори ориста на сваления съветски император Павел I или Слободан Милошевич, който умря в затворническа килия в Хага.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР