Принц Хари отпадна от списъка с гости на обществено събитие

...
Принц Хари отпадна от списъка с гости на обществено събитие
Коментари Харесай

Принц Хари отпадна от списъка с гости на „обществено събитие на годината“, докато Уилям има главна роля

Принц Хари отпадна от листата с посетители на „ публично събитие на годината “ заради горчивия си раздор с огромния брат принц Уилям.

Отчуждените братя и сестри се очакваше да участват на идната женитба на техния другар от детството Хю Гросвенър, херцог на Уестминстър, когато той се ожени за Оливия Хенсън на 7 юни в Чешир. Въпреки това, заради различията сред Хари и Уилям, херцогът на Съсекс е отхвърлил поканата за огромния ден на Хю заради опасения, че той е бил оставен отвън сватбата, тъй като не е бил помолен да играе роля в церемонията. Според The ​​Times принцът на Уелс ще служи като разпоредник, до момента в който неговият наследник принц Джордж - който счита Хю за един от своите кръстници - също ще бъде включен.

По-рано се говореше, че Хю не е съумял да предложения Хари на сватбата заради неприятните връзки сред воюващите братя, само че източници споделиха на Daily Mail, че 39-годишният просто е решил да пропусне сватбата защото се усещаше „ изпъден “, той не беше помолен да бъде разпор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР