Президентът на Русия Владимир Путин вчера бил заповядал да се

...
Президентът на Русия Владимир Путин вчера бил заповядал да се
Коментари Харесай

Русия изчакала Киев да реши да преговаря, но получила отказ

Президентът на Русия Владимир Путин през вчерашния ден бил заповядал да се приключи интервенцията по демилитаризация и денацификация на Украйна в очакване на договаряния, само че Киев ги е отказал. Затова и интервенцията на главните сили продължава , доколкото до миг украинската страна отхвърля договаряния.

Това заяви представителят на Кремъл Дмитрий Песков , представен от Новости. Не излиза наяве по кое време тъкмо е било подредено интервенцията да спре, нито по кое време тъкмо тя е почнала още веднъж.

" Тъй като в действителност украинската страна отхвърли да договаря, напредването на главните съветски сили се възобнови през днешния ден следобяд в сходство с проекта за интервенцията ", споделя той пред кореспонденти.

Припомняме, че удари по Киев и други градове на Украйна имаше и през цялата минала нощ, а в ранните часове на деня офанзивата стана масирана .

Съветник на ръководителя на кабинета на президента на Украйна споделил, че Киев не е удовлетворен от изискванията, изяснява Песков, без обаче да прецизира имена, както и по какви канали е била извършена връзката откакто Украйна още на 24 февруари приключи връзка с Москва.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР