Президентът на Русия Владимир Путин още не е взел решение

...
Президентът на Русия Владимир Путин още не е взел решение
Коментари Харесай

Кремъл: Путин още не е решил дали да се кандидатира за президентските избори догодина

Президентът на Русия Владимир Путин още не е взел решение по отношение на кандидатурата си за президентските избори следващата година , съобщи Ройтерс, като се базира на днешно изказване на прессекретаря на Кремъл.

Vladimir Putin has decided to run in the March presidential election, a move that will keep him in power until least 2030, as the Kremlin chief feels he must steer Russia through the most perilous period in decades, six sources said.
— The Japan Times (@japantimes)
Дмитрий Песков бе запитан за коментар на информацията на съветския в. " Комерсант ", че в Кремъл към този момент се разисква съставът на бъдеща инициативна група, която ще издигне кандидатурата на Путин за още един президентски мандат. В публикацията на " Комерсант " се показва, че Путин може да се номинира самичък за кандидат-президент, показва ТАСС.

" Разбираемо е, че тази тематика от ден на ден и повече ще притегля вниманието на политолози и специалисти. Засега не са взети никакви решения по този въпрос. Наясно сме, че остава малко време до оповестяването им. В момента, в който ги вземем, ще ви осведомяваме ", сподели Песков, представен от ТАСС.

Vladimir Putin is running for president again.

(Duh!)
— POLITICOEurope (@POLITICOEurope)
Прессекретарят отхвърли да разяснява информация за прегрупиране на съветски войски на източния бряг на река Днепър , оповестена по-рано от две съветски държавни медии и след това свалена от самите тях, откакто съветското министерство на защитата я разгласи за " подправена ".

Песков обърна внимание на разполагането на танкове от страна на Полша покрай границата с Беларус , като уточни, че това ще докара до повишение на напрежението. Той посочи, че съдружниците на Москва в Минск ще създадат всичко належащо да подсигуряват сигурността .

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР