Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес, коментира контузиите на

...
Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес, коментира контузиите на
Коментари Харесай

Флорентино Перес подкрепи контузените в Реал

Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес, разяснява травмите на футболистите на " белите " при започване на сезон 2023-24. Вратарят Тибо Куртоа и бранителят Едер Милитао ще бъдат отвън игра за дълги интервали от време поради разнообразни травми в коляното.

" Легендата за нашия клуб се роди поради полезностите, които притежаваме. Те оказват помощ при превъзмогване на несгодите. Да си мадридист е метод на живот, вярно отношение към проблемите, с които се сблъскваме всекидневно.
 Флорентино Перес: Ще вземем Мбапе, само че различен път
Флорентино Перес: Ще вземем Мбапе, само че различен път

Нападателят е доста безценен

Ние сме уверени, че Милитао и Куртоа още веднъж ще бъдат в основата на този тим посредством тяхната работа и старания. Скъпи Тибо, скъпи Едер, желаеме да ви дадем цялата си обич и поддръжка. Ще чакаме вашето завръщане на терена. Тук никой в никакъв случай не се предава ", разяснява Перес на конференция, представен от столичния испански вестник Марка.

Реал Мадрид няма да търси заместител на Едер Милитао. Реал Мадрид към този момент взе чартърен до края на сезона вратаря Кепа Арисабалага от Челси. Той ще замести Тибо Куртоа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР