Президентът на Международната федерация по гимнастика (FIG) Моринари Ватанабе е

...
Президентът на Международната федерация по гимнастика (FIG) Моринари Ватанабе е
Коментари Харесай

Президентът на световната гимнастика Моринари Ватанабе е специален гост на СК в София

Президентът на Международната федерация по гимнастика (FIG) Моринари Ватанабе е специфичен посетител на международната купа по художествена гимнастика, която стартира през днешния ден в " Арена Армеец " в София.
Главен арбитър на шампионата е Християна Тодорова, бронзова медалистка с ансамбъла на България от олимпийските игри в Рио 2016.Технически пратеник на конкуренцията е новият президент на Техническия комитет към ФИГ Ноха Абу Шабана от Египет, а трикратната международна шампионка Мария Петрова е механически помощник.Българката Филипа Филипова съдийства през днешния ден на компликация с обръч, а Невяна Владинова е арбитър времеизмерване.Състезанието запчона с квалификациите при дамите с обръч и с топка. Боряна Калейн и Стилияна Николова са в трета група, която ще се статира в 14.10 до 15.15 часа.
Около час по-късно приключват осъществяванията на първите два уреда, а от 17.00 часа е церемонията по откриването на международната купа.
От 17.30 до 18.00 часа ансамблите ще покажат композициите си с пет обръча. В София има единствено шест тима - Германия, Гърция, Испания, Франция, България и Япония.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР