Президентът на Локомотив Пловдив бе много доволен от победата на

...
Президентът на Локомотив Пловдив бе много доволен от победата на
Коментари Харесай

Крушарски: Давам съвети срещу бутилка водка за приятели

Президентът на Локомотив Пловдив бе доста удовлетворен от успеха на “черно-белите " с 3:2 против Пирин в Благоевград. Той не бе на стадион Христо Ботев, тъй като бе по бизнес в Москва, само че похвали футболистите.

" Следих единствено първите 20 минути, по-късно се качих в самолета за България. Зарадваха ме с хубавата победа. После гледах и Левски и на някои другари левскари им припомних, че членските карти за нашия клуб свършват. Иначе, който би трябвало, знае, че давам евтини препоръки на всичките огромни митове, които сега се занимават с ръководството на футбола. Не единствено в Левски. Там някои знаят, че споделям какво ще стане единствено против бутилка водка. Аз не пия, само че я правя подарък на другари ", разкри пред " Мач Телеграф " Крушарски за своя задявка с хора от щаба на “сините ".

" В Москва, когато и да отидеш, се убеждаваш какъв брой възвишен град е това. Има минало, само че и настояще и най-много бъдеще. При нас бъдещето е много мъгляво. От контактите, които имах и с футболни хора, разбрах, че в Динамо (Москва) триумфите напоследък се дължат на това, че са подхванали моята формула на ръководство. Назначили са шеф, който е съумял да спре течовете в клуба и лековатото хабене на милиони за прехвърляния. Като бях там за 100-годишнината на Яшин, им бях споделил, че един, за който бяха платили 12 млн. евро, не бих го взел дори при мен. Сега са си подредили къщата и по тази причина са втори и притискат Зенит в борбата за купата ", описа още босът на Локо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР