Президентът на Испанската футболна федерация Хавиер Тебас призова голмайсторът на

...
Президентът на Испанската футболна федерация Хавиер Тебас призова голмайсторът на
Коментари Харесай

Шефът на футбола в Испания призова да накажат асове на Барселона

Президентът на Испанската футболна федерация Хавиер Тебас прикани голмайсторът на Барселона Луис Суарес да бъде осъден от Дисциплинарната комисия по видеозапис от мача с Жирона. Барса победи с 6:1, а съгласно Тебас Суарес е желал съзнателно да бъде осъден с жълт картон, с цел да пропусне идната среща с Лас Палмас и да е на линия за дербито с Атлетико (Мадрид). Жорди Алба сподели на целия свят с дейностите си, че желае да получи жълт картон и в края на срещата това се случи. Но шефът на испанския футбол разяснява особено Суарес.

" Той заслужава да бъде осъден. Действията му са с предумисъл на получи своя пети жълт картон. Трябва да бъде глобен. Ще направя всичко по силите си, с цел да предпазя футбола ни от измами. Няма да търпя сходно нещо! Това е най-важният ми приоритет.

Комисията и аз ще продължим да работим, с цел да се уверим, че играчите, коитоти не почитат публиката на противника и им споделят да мълчат с пръст пред устата, като Пике или Иглесиас, са осъдени. Футболът не се нуждае от такива дейности ", сподели Тебас, представен от испанските медии.

 Барселона без Луис Суарес против Лас Палмас
Барселона без Луис Суарес против Лас Палмас

Нападателят ще бъде съхранен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР