Президентът на Испанска футболна федерация Луис Рубиалес заяви, че не

...
Президентът на Испанска футболна федерация Луис Рубиалес заяви, че не
Коментари Харесай

Шефът на испанския футбол: Първенствата трябва да завършат, но не мислим сега за това

Президентът на Испанска футболна федерация Луис Рубиалес съобщи, че не желае повече да чува въпроси по кое време още веднъж ще има футбол в страната, защото в този момент страната е в тежка рецесия с пандемията от ковид.

"Всички понасяме удари, елементарните хора, футболните хора като Лоренсо Санс и бащата на Санти Дения. Сега футболът е нещо прекомерно мъничко на хора на международния проблем с пандемията. Въпреки това ние би трябвало да продължим да работим за футбола. От федерацията сме разполагаем на нашите институции ", стартира Рубиалес, представен от испанските медии.

"Всичко е анулирано и даже не желаеме да мислим за дати. Когато всичко се върне в естествения темп, ще приказваме. Поръчах отчет от лекари, с цел да ни кажат какви периоди би трябвало да бъдат избрани. Предоставихме хотела на националния тим разполагаем на управляващите, с цел да се построи място за болните. На разположение са и всички лекари, физиотерапевти и психолози на националния тим. От федерацията предоставяме и огромна сума за проучвания ", съобщи още той.

Рубиалес въпреки всичко е на мнение, че шампионатът ще бъде приключен и няма да има служебни първенци или губещи.

"Първенствата би трябвало да завършат. Трофеите се печелят на терена. Загубите също се понасят на терена. Започнахме с едни правила, ще приключим със същите ", сподели шефът на испанския футбол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР