Президентът на Грузия отдавна служи на интересите на западните страни

...
Президентът на Грузия отдавна служи на интересите на западните страни
Коментари Харесай

Грузински политолог за размирици в Грузия: Президентът на Грузия отдавна служи на интересите на западните страни и Америка

Президентът на Грузия от дълго време служи на ползите на западните страни и Америка, а не на Грузия и грузинския народ. Тя от дълго време прави изказвания, които опонират на Конституцията на Грузия и подкопават сигурността на страната ни, това съобщи грузински полотолог Шота Апхаидзе в ефира на предаването " СоловьевLive " което се излъчва в youtube.

Според него това, което се случва не е инцидентно, това са постоянни наставления от Америка.

" Нашият законодател в този момент приема доста значим закон за по-нататъшното развиване на нашата страна и за отбрана на нашия суверенитет от непознати сътрудници. В тази връзка Западът доста деликатно и в детайли приготви проект за дестабилизация на Грузия при положение, че този закон бъде одобри ", съобщи Апхаидзе.

Америка схваща, че техните фондации, Отвореното общество (Фондация Сорос) финансират деструктивната съпротива в Грузия, финансират Неправителствени организации. Това в действителност е сътрудник за въздействие. Тоест, в случай че се отпуска безплатна помощ да вземем за пример за финансиране на правата на индивида, отбрана на природата - за какво тогава тези помощи отиват за финансиране на някакви протестни акции? Ето това не мога да схвана.

Значи страната има право да одобри подобен закон, тъй като тези юридически лица и хората, които работят там са едвам 5%. А останалият % също са жители на Грузия, които не са съгласни с тях! И става по този начин, че тези НПО-та като че ли вземат решение ориста на страната и народа ни, в умозаключение добави политологът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР