Президентът на Ферари Серджо Маркионе призна за разговор със своя

...
Президентът на Ферари Серджо Маркионе призна за разговор със своя
Коментари Харесай

Ферари поиска от Фетел да се владее по-добре

Президентът на Ферари Серджо Маркионе призна за диалог със своя водач Себастиан Фетел, в който е изискал от германеца да управлява много по-добре страстите си на пистата.

През отминалия сезон 2017 четирикратният международен първенец на няколко пъти бе глобен за това, че нарушава разпоредбите на Международната федерация по автомобилизъм. Маркионе има вяра, че оттук насетне въпросът е решен и подчиненият му ще заобикаля старите неточности.

Хамилтън: 2018-а няма да ми е последната в Мерцедес

Най-фрапиращ бе казусът в Баку, когато Фетел блъсна съзнателно Люис Хамилтън при кола за сигурност на пътя, защото се ядоса от внезапно прекъсване на британеца, което породи контакт посред им. Заради проявата си тогава германецът бе глобен с 10-секундно престояване в бокса по време на идващия старт (Гран При на Сингапур). Според много анализатори точно случилото се в Азербайджан е било един от решителните мигове, дали подтик на Хамилтън в борбата за купата, която в последна сметка завоюва.

Новият болид на Ферари вижда бял свят през февруари

„ Фетел е човек, който учи много,изучава и себе си. Винаги е предан. По тази причина считам, че през идващия сезон ще забележим доста по-малко страсти от него. Смятам, че той си научи урока”, разяснява Маркионе.

Фетел няма проекти за скорошно пенсиониране

„ Освен всичко друго той имаше много аргументи да се нервира, тъй като и предишния, и предходния сезон не бяха лесни. Смятам, че му дадохме страхотна кола за 2017-а, а оттук насетне всичко зависи от него”, добави босът на Ферари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР