Президентът на Европейската футболна централа (УЕФА) - Александър Чеферин, поздрави

...
Президентът на Европейската футболна централа (УЕФА) - Александър Чеферин, поздрави
Коментари Харесай

Чеферин: Боби, честито! УЕФА е изцяло на твое разположение

Президентът на Европейската футболна централа (УЕФА) - Александър Чеферин, поздрави Борислав Михайлов за успеха му на конгреса и преизбирането му за президент на Българския футболен съюз.

С публично писмо, публикувано от уеб страницата на БФС, словенецът декларира подготвеност да продължи да си сътрудничи с някогашния вратар.

„ Скъпи господин президент, скъпи Боби,

Щастлив съм да Ви поздравя за избирането Ви за президент на Българския футболен съюз на вчерашния ексклузивен конгрес.

В момента, в който още веднъж поемате кормилото на българския футбол, най-искрено Ви искам всичко най-хубаво за новия мандат. Със сигурност неподправената Ви обич към футбола и управническият Ви опит както в националната асоциация, по този начин и на терена, още веднъж ще Ви оказват помощ да разпространявате и развивате футбола в България – и то освен в подтекста на елитния футбол, само че и на равнище всеобщ футбол, детско-юношеско развиване, женски футбол и нови инфраструктурни планове, които в допълнение да подкрепят достъпа до играта и растежа на броя участници в процеса.

Боби, както подчертах наскоро, УЕФА е напълно на Ваше разположение за всевъзможен тип помощ и поддръжка, която би Ви била нужна по пътя към новото и вълнуващо бъдеще за Българския футболен съюз и българския футбол като цяло.

Искрено Ваш,

Александър Чеферин “

Снимка: Lap.bg

Михайлов беше избран отново с 241 гласа против 230 за главния му съперник Димитър Бербатов, който съобщи, че ще апелира решението поради неспазване на устава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР