Президентът на Чехия Милош Земан разкритикува глобалната борба с климатичните

...
Президентът на Чехия Милош Земан разкритикува глобалната борба с климатичните
Коментари Харесай

Чешкият президент: Борбата с климатичните промени се е превърнала в нова религия

Президентът на Чехия Милош Земан разкритикува световната битка с климатичните промени като несъразмерна и я съпостави с нова вяра, съобщи ДПА.

" Разискванията към климатичните промени се трансформират в нова вяра. Затова позволете ми да бъда разколник ", съобщи 75-годишният Земан в обичайното си коледно послание.
Земан предизвести, че Европа би трябвало да е нащрек да не изостане стопански от други региони в света поради множеството ограничения за отбрана от климатичните промени.

" На доктрина е допустимо Европейският съюз да се трансформира в екологичен музей с по-нисък стандарт на живот за жителите си ", сподели Земан.

Чешкият президент също по този начин разкритикува стотиците хиляди протестиращи, които в редица всеобщи демонстрации желаеха оставката на премиера Андрей Бабиш, който е разследван за машинация със дотации от Европейски Съюз.

" В една парламентарна народна власт, каквато ние сме и ще продължим да бъдем, държавните ръководители идват и си потеглят от власт въз основа на резултатите от свободни избори. Точка ", съобщи чешкият президент.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР