Президентът на Боби Михайлов отново ще заема важна позиция в

...
Президентът на Боби Михайлов отново ще заема важна позиция в
Коментари Харесай

Боби Михайлов отново получи пост в УЕФА

Президентът на Боби Михайлов още веднъж ще заема значима позиция в структурите на УЕФА. Шефът на организацията Александър Чеферин е назначил Михайлов на председателското място на Футболната комисия на УЕФА.

Това е и една от най-ключовите комисии на УЕФА,. Според нашата централа тази комисия задава генералната визия за развиването на футбола на клубно и национално равнище, пази имиджа на играта и я промотира, като дава рекомендации по всички въпроси, касаещи футбола.

Заместници на Боби Михайлов са полякът Збигнев Бониек, португалецът Луиш Фиго, италианецът Деметрио Албертини и черногорецът Деян Савичевич.

Самият Михайлов също беше заместител във Футболната комисия по време на предходния мандат на Чеферин. Тогава началник беше грузинецът Леван Кобиашвили.

„ Това е голямо самопризнание за мен, а също и голяма отговорност. Благодаря на ръководителите на УЕФА за доверието – въпреки всичко става дума за една от основните позиции в европейския футбол. Едва ли има по-красноречива оценка за моята работа и работата на БФС “, разяснява Михайлов.

Той беше член на Изпълкома на европейската футболна централа от 22 март 2011 до 7 февруари 2019 година Тогава той беше и ръководител на Комисията за развиване и техническо подкрепяне и на Комисията по футзал.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР