Президентът на БФВолейбол Любо Ганев посети днешната тренировка на мъжкия

...
Президентът на БФВолейбол Любо Ганев посети днешната тренировка на мъжкия
Коментари Харесай

Любо Ганев мотивира националния ни отбор за Евроволей 2021

Президентът на БФВолейбол Любо Ганев посети днешната подготовка на мъжкия народен тим в зала "Христо Ботев ". Вече седмица в София волейболистите ни се готвят за eвропейското пъренство, което ще се организира от 1 до 19 септември в Полша, Чехия, Финландия и Естония. "Лъвовете " ще започват конкуренцията в Острава, като в група В ще срещнат отборите на домакина Чехия, Италия, Словения, Беларус и Черна гора.

Ганев приказва с треньорския щаб и състезателите, като обърна персонално внимание на всички. По време на визитата си той пожела сполучлив тренировъчн развой и акцентира какъв брой е значим интервала за оптимална подготовка преди най-големия конгрес на Стария континент.

Откритото занятие на националите пък стартира с приятни страсти. Централният блокировач Стефан Чавдаров, който е рожденик през днешния ден и навършва 26 години, получи изненада от тима. Диагоналът Велизар Чернокожев влезе изненадващо в залата с торта за случая. Съотборниците поздравиха заедно Чавдаров, а угощението бе оставено за след края на заниманието.

Подготовката ще продължи в зала "Христо Ботев " до края на месеца, а от началото на идната седмица отборът ни се придвижва в Самоков. На 5 и 6 август България ще изиграе две контролни срещи с Хърватия, а на 13 и 14 август отборът ни ще се изправи против Нидерландия. На 19 август тимът отпътува за Украйна, където ще направи последни инспекции с домакините, Сърбия и Словения.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР