Президентът на БФВ Любо Ганев гостува в ефира на БНТ

...
Президентът на БФВ Любо Ганев гостува в ефира на БНТ
Коментари Харесай

Любо Ганев: Ако приемем оставката на Николай Желязков, ще има конкурс

Президентът на БФВ Любо Ганев гостува в ефира на Българска национална телевизия и даде детайлности към оставката на Николай Желязков.

„ Ще имаме УС и ще разгледаме оставката на Николай Желязков. Ако ще има избор на нови треньори би трябвало да се направи конкурс. Ще се даде задоволително време претендентите да се приготвят и по-късно, когато изтече периода, ще се събере УС, с цел да прегледа кандидатурите “, сподели Ганев. „ В Управителния съвет сме 25 индивида. Те ще гласоподават и ще забележим “, добави той.

Любо Ганев разяснява и опцията Мартин Стоев да поеме националите. „ Говорил съм си с Мартин Стоев. Той сподели, че не може да направи по този начин, че да класира тима за Франция, само че може за Олимпиадата. Има си задания, които би трябвало да направи. Той желае да си извърви пътя с децата, които готви сега и реализираха страхотни резултати. Надяваме се на това Екологичен потенциал да бъде там, където му е мястото “, сподели Ганев.

Той разяснява и представянето на Световното състезание.

„ На това СП изиграхме три мача. В първия мач поляците ни превъзхождаха. Срещу Съединени американски щати играхме против равни. Можехме да спечелим третия гейм и нещата щяха да станат други. Срещу Мексико гонихме наложителна победа с 3:0 пристигна загубата на гейма и психически нещата рухнаха. От 20 международни шампионати сме взели участие 19 пъти. Винаги групите са били 4 групи по 6 тима – имаш 5 мача. Дори да направиш неточност имаш варианти да се оправиш. В тази група с Полша и Съединени американски щати, обикновено е да допуснеш загуба. От един слаб мач не би трябвало да се вършат заключения от 1 мача. Бях с тези момчета от самото начало на подготовката. Когато видиш, че ти се изплъзва всичко е обикновено да се подадеш душевен “, съобщи още той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР