Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че оценката му за

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че оценката му за
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Ники е успял, затова всички го мразят

Президентът на БФС Борислав Михайлов съобщи, че оценката му за представянето на националния ни тим в международните квалификации е двузначна. Припомняме, че възпитаниците на Петър Хубчев реализираха победа над Швеция, като нямахме триумф над този тим от към 50 години.
" Оценката ми е малко двузначна, тъй като от дълго време не бяхме побеждавали топ тимове. Швеция даже е в първата десетка в класацията на ФИФА и не бяхме я побеждавали от 50 години. Победихме и Холандия, която също е мощен тим! Аз съм играл доста квалификации, взел участие съм на финалите на три международни и едно европейско състезание. И постоянно съм знаел, че не би трябвало да се губят точки от така наречен " по-слаби " тимове, тъй като както виждате към този момент няма такива.
Борислав Михайлов дефинира като извънредно несериозни обвиняванията, че футболната централа по някакъв метод е подчинена на Лудогорец. Подобни обвинявания имаше от няколко тима в Първа лига, които упрекнаха, че съдиите ни свирят в интерес на разградчани.
КАКВО КАЗА БОБИ ЗА СИНА СИ НИКИ МИХАЙЛОВ
" Това е безусловно несериозно! Винаги, когато в България някой тим стане първенец, това се случва с ЦСКА, Левски и Литекс, по-късно съм чувал, че БФС било " алено ", по-късно " синьо " и " оранжево ", а в този момент надали не " зелено ". Резултатите на терена демонстрират всеки клуб по какъв начин се развива и какви са му опциите. Това се вижда и от футболистите, които играят в тези клубове. Българският футболен съюз обгрижва по един и същи метод всички наши 700 члена, без значение дали са от Първа или Пета лига. Обвиненията по повод, че БФС обслужва Лудогорец са извънредно несериозни. Всеки има право да приказва каквото си изиска, само че сходно обвиняване няма нищо общо с действителността ", показа Михайлов.
КАКВО ОЩЕ КАЗА ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БФС ЧЕТЕТЕ В SPORTLIVE.BG!

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР