Президентът на БФС Борислав Михайлов и принцесата на Катар Шейха

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов и принцесата на Катар Шейха
Коментари Харесай

Борислав Михайлов и принцесата на Катар откриват Световната купа SATUC в неделя

Президентът на БФС Борислав Михайлов и принцесата на Катар Шейха Ал-Тани ще открият публично второто издание на Световната купа за деца в неравностойно състояние SATUC, проведена взаимно от едноименната фондация на принцесата и Българския футболен съюз.

Тържествената гала ще се състои в неделя (12 август) в 15:00 часа в Националната футболна база " Бояна ", а с изключение на съорганизаторите, тирада ще произнесе генералният секретар на Министерството на младежта и спорта Асен Марков. На събитието ще участват посланиците на всички държави-участнички, министри от българското държавно управление и специфичните посетители на конкуренцията. Покана е изпратена и до президента на ФИФА Джани Инфантино, както и до генералния секретар на централата Фатма Самура.

 Борислав Михайлов се срещна с принцесата на Катар, България приема международното за деца в неравностойно състояние
Боби Михайлов се срещна с принцесата на Катар, България приема международното за деца в неравностойно състояние

" Изключително съм благополучен, че БФС ще бъде съорганизатор в сходно събитие "

Всички 16 тима ще дефилират с националните си знамена, а програмата ще включва музикални осъществявания на Нина Николина и Магическите гласове на България.

След откриването на шампионата, ще се изиграят първите мачове от груповата фаза, жребият за която ще бъде изтеглен ден по-рано. Турнирът продължава с дуели в понеделник (13 август), четвъртфиналите и полуфиналите са планувани за вторник (14 август), а дребният и огромният край - за сряда (15 август).

Официален медиен сътрудник на Световна купа SATUC е Българската национална телевизия. Първенството се организира с поддръжката на " Спортс Мениджмънт България " и на Българската асоциация на спортните публицисти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР