Президентът на БФС - Борислав Михайлов даде пространно интервю пред

...
Президентът на БФС - Борислав Михайлов даде пространно интервю пред
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Грешката не е моя, че не може да се класираме на голям форум

Президентът на БФС - Борислав Михайлов даде просторно изявление пред националната телевизия, в което бе наранена тематиката и за сложния му път като футболен началник. Ето какъв разбор на работата си направи празнуващият през днешния ден 60-годишен празник някогашен вратар:
 Президентът Румен Радев поздрави Борислав Михайлов Президентът Румен Радев поздрави Борислав Михайлов
" От ул. Кърниградска, през ул. Иван Асен, та до базата в Бояна, се стига с доста работа, с опит. С абсорбиране от знанията на по-големи и опитни. Имал съм опция да бъда четири години заместител на Иван Славков, година съм бил и зам. Министър на спорта. Аз съм си минал по пътя. Най-голям триумф, отвън построяването въз основата, финансирана напълно с планове от ФИФА и УЕФА, е че футболният съюз е бил извънредно финансово постоянен. Въпреки всичко стоим доста добре. Това може да направи един президент. Да обезпечи условия на всички за работа.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Има доста взаимни отстъпки, които сме правили през годините. Компромиси по отношение на клубовете, които след време се обръщат против нас. Компромиси с понижаване наказванията поради почитатели. Грешката не е моя, че не може да се класираме на огромен конгрес. Всичко се прави до излизането на момчетата на терена. В една подготовка взехме 24 точки и не можахме да се класираме...

На всички 22-ма от Световното в Америка, аз съм дал на разнообразни равнища да работя във футбола у нас. Били сме добра сплав като тим, а след това и като управление. На никой не се дразня, че приказва неприятно за мен. В България съумелите хора не ги харесват. А аз считам, че съм много съумял човек. Да играят националите със сърце и самочувствие и да слушат треньора. Групата ни е тежка и можем да се надиграваме с тези тимове. Всяко нещо си има своя край. Имам мандат още три години. Надявам се да работим за хората, които ме избраха демократично за пети път. За 65-ата годишнина, нека съм жив и здрав, а тогава може да си приказваме за лов и лов на риба ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР