Президентът на БФХГ Илиана Раева използва страницата си във Фейсбук,

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева използва страницата си във Фейсбук,
Коментари Харесай

Илиана Раева: Това, което виждам ми дава още повече сили и увереност да работя за художествената гимнастика

Президентът на БФХГ Илиана Раева употребява страницата си във Facebook, с цел да изрази гордостта си от стремежа на българската художествената гимнастика, откакто беше специфичен посетител по време на два шампионата, които се организираха в София и Стара Загора.

Раева показа, че не е единствено щастлива от бързото развиване на спорта у нас, а изрази мнение, че гимнастиката се грижи още за " вярното израстване и възпитанието " на девойките.

По думи на ръководителят на БФХГ тя е изключителна щастлива от забележимите резултати и точно това ѝ дава " още повече сили и убеденост да работи за Художествената гимнастика! ".

Ето и какво още написа Илиана Раева:

" Щастлива съм и се гордея!

Българската художествена гимнастика основава освен “златни девойки ” и “диаманти ”, а и прелестни девойки с отношение към танца и музиката. Възпитава характери, построява ценностна система, просвета и нюх към естетичното. Малките момиченца, които пълнят залите по художествена гимнастика в доста градове в страната от ранно детство възпитават телата си да се движат, огъвкавяват, а това е толкоз значимо за тяхното здраве. От дребни пътуват по градовете на страната, а някои даже в други страни на надпревари и обогатяват своите познания, научават се да живеят отвън фамилната среда, да имат отношение към групата, колектива, надпреварата.

Нашите клубове организират над 25 интернационалните шампионата в годината. Само през вчерашния ден присъствах на два от тях - “Купа Славия ” и приз Емилия Бонева в София и “Феи под липите ” в Стара Загора. На първия имаше 1000 участнички, на втория 700! Подсигурени бяха медали, купи, голям брой дарове. Залите бяха цялостни! Щастлива съм и се гордея с стремежа на българската художествена гимнастика във всичките и равнища - първокласен спорт, народен тим, държавни шампионати и клубен спорт!

Нямаме нужните условия във връзка с материалната база за развиването на гимнастиката за всички равнища, само че работата ни не върви, а лети!

Вече имаме 76 клуба по художествена гимнастика в страната!!
Залите са цялостни и ползата е голям. По този метод държим девойките надалеч от алкохол, опиати, затлъстяване, отнемане от компютрите… Грижим се за вярното им израстване и образование. Създаваме прелестни, стройни и красиви млади дами.

Това, което виждам ми дава още повече сили и убеденост да работя за Художествената гимнастика!

Благодаря ви, сътрудници!
Браво! Гордея се с вас и ви искам здраве, с цел да не спирате полета си!
Обичам ви! "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР