Президентът на баскетболния Левски - Константин Папазов, който по-малко от

...
Президентът на баскетболния Левски - Константин Папазов, който по-малко от
Коментари Харесай

Тити се завърна и разкри подробности за бъдещето на Левски

Президентът на баскетболния Левски - Константин Папазов, който по-малко от две години след отказването си от занаята, разгласи, че точно той ще води " сините " в НБЛ през новия сезон. Тити разкри и детайлности по отношение на идната си работа в клуба.

Той показа, че досегашният треньор Мануел Марков ще бъде негов асистент. Като помощник остава и Димитър Ангелов.

" Единствената причина да се върна е, че това желае сърцето и душата ми. Другото, което ще чуете, са спекулации. Искам да върша това, което ми доставя наслаждение. Общественото мнение ми е огромна уязвимост. Много ме боли, когато се тиражират погрешни неща.

Хората, които са били с мен през последните две години, ще бъдат с мен, до момента в който те желаят. Най-вече Мъни и Митко. Взех решение, което може да донесе тъга на някои.

Мануел Марков беше по-щастлив от мен, когато му оповестих решението си. Той има съществено бъдеще и капацитет. Със сигурност се връщам по-силен душевен. Животът е едно огромно учебно заведение. Разбрах, че успехите на се смисъла на спорта.

В тима ще бъдат тези играчи, които най-силно желаят да са в Левски. Надявам се връщането ми да помогне и за финансирането на клуба. Мегаломански истории няма да има.

Стратегията ни е разследване на финансовото ни положение. Вярвам, че това, което ориста ми е лишила, ще ми го върне в бъдеще. Аз съм доста упорит, само че се веселя и на дребните неща. Искам да благодаря на хората, които ни подадоха ръка.

Бюджетът не е доста изменен, в този момент ще бъде малко повишен. През предходната година имахме бюджет, който беше четири пъти по-малък от този на женския Берое.

Имам думата на човек, който е покрай Левски, само че нямам разрешение да му кажа името. Разговарям и с една от телекомуникационните компании. Постепенно ще надигаме глава ", сподели Константин Папазов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР