Президентът на Барселона Жоан Лапорта продължава да подготвя феновете на

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта продължава да подготвя феновете на
Коментари Харесай

Лапорта към фен на Барселона: Меси се завръща

Президентът на Барселона Жоан Лапорта продължава да приготвя почитателите на клуба за възможното завръщане на легендата Лионел Меси. По време на миналия дуел на отбора против Хетафе (0:0) босът обърна внимание на ентусиасти, като се снима с някои от тях. 

От клипчета в обществените мрежи се чува по какъв начин един последовател пита Лапорта дали аржентинецът още веднъж ще облече екипа на Барса, на което шефът дава отговор с “Да ”.

Договорът на Меси с Пари Сен Жермен изтича след три месеца и половина. Самият състезател към този момент сподели, че не знае какво ще се случи от лятото нататък, като в договора му с французите въпреки всичко има уговорка, съгласно която съглашението може да бъде продължено с 12 месеца.

А с цел да могат на “Спотифай Камп Ноу ” още веднъж да се радват на изявите на Ла Пулга, от клуба би трябвало доста да се разделят с няколко футболисти, с цел да редуцират общата си сума за заплати. Даже това не е гаранция, че възможният контракт на Меси с Барса ще бъде приет от Ла Лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР