Президентът на Барселона Жоан Лапорта беше замесен в истински екшън

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта беше замесен в истински екшън
Коментари Харесай

Арестуваха сина на президента на Барса заради насилие над приятелката си

Президентът на Барселона Жоан Лапорта беше забъркан в същински екшън в Мадрид преди вчерашния мач с Реал Мадрид, а по-късно самичък взе участие в скандална обстановка след Ел Класико.

Средният наследник на Лапорта – Гилем Лапорта Ечевария, е бил задържан в ресторант в предградието Саламанка на испанската столица. В 14:30 часа в неделя в заведението е извикана полиция, откакто Лапорта-младши е упражнил принуждение против своята другарка.

Това е станало до момента в който десетки други клиенти са обядвали. След посетителите е бил и испански министър, съпроводен от защитата си, оповестява 20minutos.es. Именно телохранителите са се обадили на полицията.

При идването на чиновниците на реда Гилем Лапорта се е държал нападателно и е даже е оказал опозиция при ареста си. Очаква се в околните часове да бъде изправен пред съда.

Президентът на Барселона Жоан Лапорта бързо се е явил пред управляващите, когато е схванал за арестуването на сина си. Той се е поинтересувал от обвиняванията и положението на своя правоприемник.

Босът на каталунците самичък се забърка в скандална обстановка след края на Ел Класико. Той очевидно не е бил удовлетворен от работата на съдията Хосе Мария Санчес Мартинес при загубата на Барса с 1:3 като посетител на Реал (Мадрид). Според свидетелства от испанските медии Лапорта е нахлул в съдийската стая, с цел да търси пояснение от реферите. Той недоволствал поради неотсъдена дузпа против Роберт Левандовски след нарушаване на Дани Карвахал.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР