Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу потвърди изказването на министъра

...
Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу потвърди изказването на министъра
Коментари Харесай

Президентът на Барса потвърди: Може да напуснем Примера

Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу удостовери изявлението на министъра на спорта на Каталуня, че тимът може да напусне Примера дивисион, ако самостоятелната област успее да се пребори за самостоятелност. Според Бартомеу решението къде ще играе Барса ще бъде взето от всички членове на клуба. През предходната седмица Жерард Фигерас, спортният министър на Каталуня, разгласи, че Барселона може да взе участие в шампионата на някоя близка страна - Италия, Франция или Англия.

" В случай на оповестяване на самостоятелност, клубът и неговите членове би трябвало да решат в коя лига би играл тимът. Преживяваме сложни и комплицирани мигове и би трябвало да вземем това решение със успокоение и мъдрост, мислейки за всичко това, което може да се случи в бъдеще ", разяснява Бартомеу.

Президентът изясни и решението дуелът против Лас Палмас да се изиграе пред празни трибуни: " Решихме, че би трябвало да предприемем някаква мярка, с която да покажем пред света нашето отвращение от случилото се. Имаше доста разновидности на митинг, които обсъждахме с всички шефове, ръководители, треньори и играчи. Това бе едно от най-трудните решения, които съм взимал като президент на Барса. Обсъждахме съществено опцията да отложим мача, само че не успяхме да получим утвърждението на Ла Лига. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР