Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов прие оставката, която

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов прие оставката, която
Коментари Харесай

Шефът на съдиите подаде оставка, Дисципът наказа Чорбаджийски и погали Лудогорец


Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов одобри оставката, която ръководителят на Съдийската комисия към БФС Петър Петров подаде по-рано през днешния ден, осведомиха от футболния съюз.

Отговорни за съдийските дежурства за идващия кръг в Първа и Втора лига ще бъдат членовете на Съдийската комисия Йордан Гулев, Кольо Данев и Костадин Стоичков. Българският футболен съюз благодари на Петър Петров за неговата работа и му пожелава бъдещи триумфи, се споделя още в информацията на формалния уебсайт на БФС.

В същото време капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски беше осъден за два мача и санкциониран с 200 лв. за удара без топка в лицето на Васил Шопов от Дунав (Русе).

Решението е на дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз (БФС) въз основа на " експертен отчет по подготвеност от съдийската комисия ". Той ще пропусне две срещи от Първа лига, само че ще е на линия за мача с Левски на 18 март. От ЦСКА ще наложат и вътрешноклубно наказване на Чорбаджийски за непремерената реакция, въпреки и да беше предизвикан.

В същото време Дисциплинарната комисия още веднъж прояви двоен критерий, като остави без последици грубите дейности на Сисиньо от Лудогорец в мача с " Берое " (1:0). Бразилският бранител настъпи съзнателно без топка Карлос Охене, което остана ненаказано от съдиите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР