Президентът на Българската федерация по волейбол, Любомир Ганев посети Националната

...
Президентът на Българската федерация по волейбол, Любомир Ганев посети Националната
Коментари Харесай

Любомир Ганев посети НСА преди старта на държавното по плажен волейбол

Президентът на Българската федерация по волейбол, Любомир Ганев посети Националната спортна академия, с цел да се запознае на място с реновираните стадиони в кампуса на Академията, на които от 3 до 5 юни ще се организира първия шампионат на Националната верига по плажен волейбол.

Ректорът, проф. Николай Изов показа на легендата на българския волейбол всичко направено за модернизацията на волейболните кортове, отговарящи към този момент на условията на интернационалната федерация за шампионати и шампионати в този спорт.

„ Г-н Ганев е освен ученик на Спортната академия, а и труженик за нейното развиване, човек, който се грижи за спорта като цяло. Само преди година бяхме тук, разговаряхме за нашите хрумвания и ето, че през днешния ден резултатът е налице. От това печели спорта в България, студентите, младежите “ – съобщи проф. Изов.

Ректорът изрази вяра, че съдействието с федерацията ще продължи да е ползотворно и в бъдеще. Той показа на госта и реновираната конферентна зала в Ректората, която бе открита със съвещание на Академичния съвет по-рано денем.

От своя страна президентът на волейболната федерация изрече своите възторженостти за направеното от страна на НСА амбициозният план да бъде сбъднат в плануваните периоди. С начален удар Любо Ганев даде символичното начало на спортния сезон по плажен волейбол в Спортната академия.

На срещата участваха ректорското управление на Академията, ръководителят на катедра „ Баскетбол, волейбол, хандбал “ – Георги Божилов, преподавателите от бранш „ Волейбол “ в катедрата гл. ас. Владимир Котев и ас. Георги Бирбочуков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР