Президентът Байдън изглежда изобретява огромна нова цифра, докато се опитваше

...
Президентът Байдън изглежда изобретява огромна нова цифра, докато се опитваше
Коментари Харесай

Байдън проваля похвалите с разходите, измисля нова цифра в последния гаф

Президентът Байдън наподобява изобретява голяма нова цифра, до момента в който се опитваше да се похвали с големите разноски за инфраструктура на своята администрация – лъжлива неточност, която Белият дом се опита да омаловажи в формалния му дубликат.

„ По мое време, вместо Седмицата на инфраструктурата, Америка има Десетилетие на инфраструктурата “, сподели президентът пред навалица от членове на профсъюза в Лас Вегас в петък, в тирада, рекламираща федерално финансирани железопътни планове.

„ Над милиард триста милиона трилиона триста милиона $! “ - възкликна Байдън. „ Тръмп просто приказва, ние вървим на разходка. “

Ударът беше умислен като удар против предшественика на Байдън, някогашния президент Доналд Тръмп, който не прокара сходни законопроекти за разноските през Конгреса по време на мандата си – само че това провокира насмешки онлайн.

„ Защо президентът на Съединените щати звучи тъкмо като моето 4-годишно дете, когато се пробва да излезе с допустимо най-голямото число? “ учуди се крит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР