През зимната пауза Витоша Бистрица се опита да подсили редиците

...
През зимната пауза Витоша Бистрица се опита да подсили редиците
Коментари Харесай

Георги Ангелов: Витоша може да извади късмет на баражите и да се спаси

През зимната пауза Витоша Бистрица се опита да укрепи редиците си с няколко нови попълнения. И въпреки името на Орлин Старокин да беше най-яркото в селекцията на Костадин Ангелов, той укрепи своята отбрана и с бранителя на Левски Георги Ангелов. Но по какъв начин в действителност се стигна до неговото минава при новака в елита?

„ В последния ден на трансферния прозорец от Витоша направиха връзка с мен. Питаха ме дали има късмет да им оказа помощ и аз се съгласих, тъй като в Левски не получавах късмет. “

Витоша изправен пред невъзможна задача в Коматево

И макар, че неговият дебют за Витоша пристигна в последния кръг против Славия, Ангелов към този момент се усеща удобно в новия си клуб и се надява да помогне на тима да стигне до първата си победа в елита.

„ Вече от една седмица съм тук и виждам, че в тима се работи с огромно въодушевление. Всички са доста положителни и тимът заслужава да е на по-добри позиции. Нещо липсва на тима, това си приказваме и в съблекалнята. Карък ли е, не знам какво е, само че ще гледаме да го променим. “

В началото на сезона Ангелов бе титуляр в дуелите под управлението на Николай Митов в Левски, само че след идването на Делио Роси, а и на куп нови футболисти - юношата на „ сините “ не съумя да убеди италианския ментор, че може да се пребори за място в първия тим, и все пак, има чудесно мнение за Роси, а и не изключи вид за завръщане на стадион „ Георги Аспарухов “.

„ Треньорът работи извънредно във всеки дребен подробност. Като се стартира от статичните положения, изнасянето на топката и не мисля, че се оправят неприятно. Договорът ми е до лятото, по-късно най-вероятно се завръщам в Левски. “

27-годишният бранител е впечатлен и от новия си треньор - Костадин Ангелов.

„ Той употребява съвременни способи на работа. В крайник със международните трендове е, мога по този начин да кажа. “

И макар неналичието на победа на този стадий за Витоша, Георги Ангелов има вяра, че отборът може да резервира елитния си статут.

„ На никого не му е прелестно да губи всеки мач и да не побеждава толкоз време. Всеки мач излизаме за победа, а това, че не се получава, е нещо друго. Може и на баражите да извадим шанс и да се спасим, не се знае нищо “, приключи Георги Ангелов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР