През юни Apple представи очилата си за добавена и виртуална

...
През юни Apple представи очилата си за добавена и виртуална
Коментари Харесай

Apple увери, че няма да има отлагане на Vision Pro – хедсетът ще бъдат пуснат в началото на 2024 година

През юни Apple показа очилата си за добавена и виртуална действителност – Vision Pro, а през юли стартира да дава комплекти за разработчици на приложения и игри. Вчера по време на представянето на iPhone 15 основният изпълнителен шеф на компанията Тим Кук удостовери, че няма да има закъснение в стартирането на устройството – доставките на Vision Pro ще стартират при започване на идната година, макар че се приказва, че някои основни съставни елементи, като да вземем за пример външният екран към момента не работи вярно при ранните мостри на джаджата.

Първите разработчици, които се срещнаха с Vision Pro бяха впечатлени от неговите благоприятни условия, резолюцията на екрана, пропускателната дарба и функционалностите за ръководство със жестове, написа The Verge. Със сигурност това е доста мощно устройство, само че същинският тест за капацитета му ще бъдат случаите на потребление, които може да предложи.

Колкото по-силна е екосистемата от приложения на Vision Pro при стартирането на устройството на пазара, толкоз по-вероятно е потребителите да решат, че имат потребност от такава джаджа, макар „ страхотната “ си цена от 3499 $. За тази цел Apple ще добави множеството приложения за iPhone и iPad в новия App Store за Vision Pro, а по време на вчерашната презентация беше маркирано също, че новият iPhone 15 Pro ще може да снима 3D пространствено видео, което може да се гледа на очилата Vision Pro.

Според The Verge, Apple ще предлага Vision Pro в началото единствено в Съединени американски щати.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР