През юни 2020 г. скандалната косплей звезда Бел Делфин от

...
През юни 2020 г. скандалната косплей звезда Бел Делфин от
Коментари Харесай

Тази порноактриса печели 1.2 млн. долара на месец /снимки/

През юни 2020 година скандалната косплей звезда Бел Делфин от Англия афишира във видео в YouTube, че възнамерява да направи „ огромна чанта “ - диалект за доста пари - посредством уеб страницата OnlyFans, написа Insider.
OnlyFans е платформа, известна с това, че огромна част от наличието там е " за възрастни ", въпреки това да не е единствената ѝ устременост.
И въпреки всичко главното, което притегля нови консуматори към OnlyFans, са точно разголените фотоси и интимни клипове, които консуматори непринудено качват и за които други консуматори заплащат.
Шест месеца по-късно Бел споделя екранна фотография, доказваща, че задачата ѝ е изпълнена. На нея младата дама е изложила черно на бяло приходите си от OnlyFans за ноември, доказвайки на почитателите си, че печели по 1,2 млн. $ на месец. Сайтът натрупва известност най-много, откакто други обществени медии - като Instagram и Tumblr, започнаха да банват консуматори, които оферират секс наличие. Създаден е през 2016 година, а четири години по-късно има към 30 милиона консуматори и 450 000 основатели на наличие.
Една от всеобщите талази на нови консуматори идва, откакто известни на Запад инфлуенсъри стартират да споделят наличие в платформата, а Бионсе даже я загатва в парчето си Savage Remix. Сайтът обаче отбелязва същински взрив при започване на епидемията. Само през март са се записали към 60 000 нови основатели на наличие и над 3 милиона нови клиенти, които заплащат за достъп до това наличие.
Всъщност Делфин практикува изкуството на неприличните фотоси, които имат полов темперамент, само че механически не се квалифицират като порно. Първите си почитатели тя натрупва посредством профила си в Инстаграм, където нейни еротични фотоси съумяват да привлекат повече от 4,5 милиона почитатели. Но след онлайн лудориите ѝ, които включват продажба на бутилки с вода, с която се е къпала, за 30 $ едната, профилът ѝ бива неразрешен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР