През юли 2023 г. се очакват пет магнитни бури с

...
През юли 2023 г. се очакват пет магнитни бури с
Коментари Харесай

Вижте датите с магнитни бури през месец юли и как да се предпазите

През юли 2023 година се чакат пет магнитни стихии с друга активност. Очаква се те да засегнат хората с разнообразни здравословни проблеми, предизвестяват учените.
Най-податливи ще са възрастните хора, при които патологичните метеорологични реакции нормално се демонстрират с нарушаване на активността на сърдечно-съдовата система. Установено е, че съвсем 50% от хората попадат под въздействието на магнитните стихии, а напоследък броят им пораства. Не всички от тях позволяват, че персоналното неразположение, нарасналата раздразнителност, нарушаванията в съня, физическа уязвимост и потиснатост, компликация при фокусиране, са подбудени или подсилени от магнитните стихии.
Много хора се оплакват от главоболие и неразположение по време на магнитни стихии. Подобна връзка не се удостоверява от разнообразни проучвания. Експертите считат, че хората се настройват по този метод, когато научат за магнитна стихия.
Електромагнитната интензивност се случва непрекъснато и в случай че доближи Земята, тя стартира да взаимодейства с магнитния полюс на нашата планета, което предизвиква полярно зарево, а не мигрена. Магнитосферата на Земята обезврежда електромагнитното въздействие на нашата звезда, тъй че е малко евентуално човешкото тяло да го усети.   Как да се предпазим? Тялото би трябвало да почива и да получава задоволително витамини и минерали. Затова се предлага да спите най-малко 7 часа дневно и да добавите сезонни плодове и зеленчуци към ежедневното си хранене. Също по този начин се предлага да се пие доста вода и да се концентрирайте върху възприятието на апетит и жадност. Не се предлага използването на кофеин и алкохол. Енергийните питиета са безусловно неразрешени. Те могат да ви накарат да се почувствате по-зле. Вместо това е по-добре да добавите спорт или деен отдих към дневния график. 
За да улесните понасянето на идни слънчеви изригвания, е належащо да имате на разположение медикаменти за хроничните си болести.
Гимнастиката и контрастният душ имат позитивен резултат върху организма по време на магнитни стихии. Като най-малко специалистите предлагат най-малко разтриване с мокра забрадка. Това ще помогне на капилярите.   Ето датите с магнитни стихии, които да чакаме през месец юли: - 9 юли  — мощна магнитна буря;
- 14-15 юли  — магнитна стихия със междинна интензивност;
- 18 юли  — мощна магнитна буря;
- 26 юли  — мощна магнитна буря;
- 30-31 юли  - магнитна стихия със междинна активност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР