През януари следващата година ще се състои отново едно от

...
През януари следващата година ще се състои отново едно от
Коментари Харесай

Един от най-вълнуващите покер турнири се завръща догодина

През януари идната година ще се състои още веднъж едно от най-интересните събития в света на покера - PokerStars Caribbean Adventure (PCA). Новината бе оповестена от Ерик Холрайзър, шеф на корпоративните връзки в PokerStars. „ Преразглеждаме шампионатите онлайн като взимаме под внимание желанията на играчите, с цел да можем да предложим най-хубавото преживяване [...] ", съобщи Холрайзър, като добави, че има мощен интерес от страна на играчите към събитието. Турнирът се организира годишно на Бахамите от 2004-а година насам. През първите четири години, PCA бе част от Световния покер тур. През 2008-а стана част от Европейския покер тур, а от 2010-а бе първото събитие от програмата на Северноамериканския покер тур. От 2017-а PCA стана първото събитие в календара на новосъздадения PokerStars Championship, който се организира в седем местоположения по света. Любопитен факт е, че през 2008-а от основното събитие на PCA победи най-печелившият български покер състезател Димитър Данчев, който тогава завоюва над $1,8 млн.

Следващото издание на шампионата ще претърпи няколко промени, като те са в интерес на играчите и целят да дават по-добро преживяване по време на събитието. И тъй като осем дни в ултралуксозен комплекс на Бахамите може да не са задоволителен тласък за някои играчи, таксата за присъединяване в събития с бай-ин над $10 000 $ ще бъде единствено $300. За съпоставяне, в предишните издания на PCA, тази такса е стигала $2000. Макар шампионатът да събира някои от най-големите имена в покера, той е наличен и за елементарните играчи с по-скромни сметки. А опция тези сметки да се изпълнят, играчите ще получат на над 30 събития, които ще се проведат по време на " Карибското премеждие ".

За да поддържат настроението по време на шампионата, уредниците ще доведат 100 специфични госта, измежду които минали и сегашни спечелили. Любопитните ще имат опция да си поговорят с участниците в професионалния тим на PokerStars по време на специфични сесии. За купонджиите, пък, ще има проведено грандиозно празненство, а духът ще бъде поддържан и от упованието на едно особено събитие - покер борбата сред най-бързия човек в света Юсейн Болт и един от най-популярните комедийни артисти сега - Кевин Харт.

Двамата посланици на PokerStars са неотдавна с компанията, само че към този момент употребяват своята известност в обществените медии, започвайки по този начин наречената " борба на мозъците ". В серия от постове в обществените медии, Болт и Харт тестват своите качества да разчетат съперника и да го надхитрят. Това кой от двамата печели в съответния рунд се взема решение от ангажираността на почитателите на двете звезди в обществените медии. Приятелското съревнование сред водачите на „ бързото " и „ смешното " стартира още през 2013-а по време на мач на звездите от НБА. Кулминацията на „ борбата " ще бъде покер игра, в която двамата ще вземат участие точно по време на PokerStars Caribbean Adventure.

Освен завръщането си на Бахамите, неотдавна от PokerStars оповестиха и организирането на шампионат в Сочи през октомври. От покер компанията към този момент организираха шампионат в курорта през май, който е бил задоволително сполучлив, че да докара до организирането на втори шампионат в Сочи в границите на една година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР