През януари младият Йоан Илиев взе участие в играта „Стани

...
През януари младият Йоан Илиев взе участие в играта „Стани
Коментари Харесай

Младият машинен инженер от „Стани Богат“: Стратегията ми беше лоша


През януари младият Йоан Илиев взе присъединяване в играта „ Стани богат “ и пристигна в студиото със поръчка за добра игра. В последна сметка обаче 21-годишният студент попадна на въпрос от сфера, в която няма доста знания и изгоря с не доста огромна сума. Тази седмица той описа малко повече за себе си и за играта си в предаването „ Тази заран “ по bTV, като се свърза със студиото от Германия.



Младият мъж учи машинно инженерство в университета в Аахен и фантазията му е да работи за НАСА. В момента, като част от образованието си, той създава ракета, която би трябвало да се издигне на 9000 метра и дребен спътник, който при съществуване на спонсори ще бъде изстрелян в орбита.

Йоан оцени играта си в „ Стани богат “ като доста добра, само че призна, че има съществени пропуски в някои сфери. Той се усеща убеден в точните науки, само че много нерешителен във връзка с литература, история и логика на психиката. Именно последното го препъна в играта.



„ Стратегията ми не беше добра. Можеше да отговоря на още най-малко 1-2 въпроса “, призна той.

Йоан съумя да впечатли водещия Михаил Билалов с кандидатурата си за играта – цели 10 страници. Младежът показа, че не в писал толкоз доста просто с цел да запълва страниците, а въпросите са му се сторили в действителност забавни. Въпросникът на „ Стани богат “ съдържа над 40 въпроса, които искащите да вземат участие би трябвало да попълнят.



На Йоан му е мъчно да възнамерява бъдещето си. Той има предпочитание да се върне в България, само че не знае каква ще е ситуацията в страната ни и въобще в Европа, по тази причина избира да не прави проекти. Засега се е съсредоточил в образованието си и когато приключи, ще реши по какъв начин да постъпи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР