През втората седмица на новата година любовта в известен смисъл

...
През втората седмица на новата година любовта в известен смисъл
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 8 – 14 януари 2018

През втората седмица на новата година любовта в прочут смисъл ще бъде повърхностна. Интензивна връзка сред Венера и Плутон във вторник ще ни накара да се усещаме като че ли губим надзор върху любовния си живот, като че ли той се движи в нежелана посока. Повече за това какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашите непримиримост и упоритости може да ви оказват помощ да постигнете триумфи в работата, само че когато става въпрос за обич, нещата ще стоят по различен метод. Като представители на зодия Овен ще желаете да се освободите от всяко възприятие на надзор върху колегата си. И по този начин ще е по-добре. Контролирайте работата си, а в любовен проект заложете на романтиката. Това ще ви спести гнева на половинката.

Телец

Уважаеми Телци, тази седмица може да имате разминавания сред вашите морални и духовни визии и тези на колегата ви. Ако и двамата премълчавате тематики, по които не сте на едно мнение, това единствено ще усложни нещата. Бъдете открити един с различен, само че не забравяйте за пристрастеността посред ви.

Близнаци

Вашата еротична природа ще бъде събудена тази седмица по един неочакван метод. Не единствено ще имате повече физическа сила за обич, само че ще имате нужда да говорите с обичания човек за вашите най-дълбоки стремежи. Това ще бъде позитивна стъпка, защото ще насърчи интимността и в последна сметка ще ви остави да се почувствате по-свързани. Но бъдете деликатни! Не споделяйте детайлности за персоналния ви и съкровен живот на ваши другари.

Рак

Вашите любовни взаимоотношения имат капацитет да доближат нови и по-дълбоки измерения тази седмица. Докато вие желаете да разговаряте повече с половинката, той или тя може да се нуждае от уединение. Ако усетите, че това се случва, пробвайте да дадете малко пространство на колегата, до момента в който ви даде трептения, че към този момент може да се доближите.

Лъв

Романтика може да се появи на работното място за вас, Лъвове. Въпреки че тези страсти са много примамливи, това може да ви донесе затруднения в дълготраен проект. Помислете деликатно преди да послушате сърцето си. Дали си коства да рискувате?

Дева

Главата ви може да се завърти от любовни трепети. Необвързаните Деви може да срещнат забавна персона, с която да развият любовни взаимоотношения, а за какво не и нещо по-сериозно като ангажимент. Не бързайте, дайте си малко време, с цел да обмислите дали тези взаимоотношения са положителни за вас.

Везни

Ако ви би трябвало любовен съвет, то тази седмица не го търсете от ваши близки. Рискувате упътванията, които ще получите да объркат взаимоотношенията с обичания човек. Не се доверявайте на никого, с изключение на на себе си при взимането на решения.

Скорпион

Тази седмица, когато става дума за обич, всичко, което казвате, може и ще бъде употребявано против вас. Ето за какво е добре да обмисляте повече думите си. Предайте дълбочината на вашите усеща по метод, който няма да унищожи връзката ви, а ще я укрепи. Ако желаете да проведете значим диалог, не нарушавайте зоната на комфорт на колегата.

Стрелец

Основната тематика, която ще възникне сред вас и колегата е тази за парите. Няма да бъдете на едно мнение. Единият от двама ви ще се опита да управлява другия във връзка с финансите. Не забравяйте, че любовта не е надзор. Има разлика сред рационално сформиране на бюджета и надзор.

Козирог

Тази седмица ще напомните на колегата си, че когато сте във връзка, вие сте най-дълбоко ангажираният сътрудник, за какъвто някой може да си мечтае. Любовта ви няма граници, а единственият проблем, който стои зад това е, че ще се чувствате неспокойни. Освен на връзката ви обърнете внимание и на останалото в живота си, като дома, кариерата, здравето.

Водолей

Ако в последно време сте имали чувство за ревнивост, изменничество, съмнение или операция, свързани с вашия любовен живот, тази седмица вулканът може да изригне. Задържането на някои от тези страсти може да ви накара да се чувствате зле.

Вероятно си мислите, че пренебрегването на страстите може да избави връзката ви. За благополучие недоразуменията ще се разсеят, само че не забравяйте да не премълчавате това, което усещате.

Риби

Любовният живот на рибите през тази седмица ще премине под въздействието на шерването. Ще се доверите на доста непосредствен другар, на който ще разкриете повече за страстите, любовните ви прекарвания. Ако се намирате във връзка не забравяйте и за романтиката с обичания човек. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР