През вчерашния ден Новак Джокович сам оповести, че няма да

...
През вчерашния ден Новак Джокович сам оповести, че няма да
Коментари Харесай

Новият жребий на Григор: Стартира от 2-ри кръг; възможен е откриващ мач с Гофен

През вчерашния ден Новак Джокович самичък оповести, че няма да вземе присъединяване на Мастърсите в Индиън Уелс и Маями, тъй като се изисква наложителна имунизация за задачата, а сърбинът не е подготвен на такава крачка и е решил да не пътува до Съединени американски щати. Въпросната информация обаче стана обществено притежание едвам след жребия за първия от тези шампионати, като Ноле към този момент фигурираше в главната скица на събитието и това докара до сериозен дисбаланс в съотношението на силите, тъй като долната половина стана доста по-слабата от двете.

Все отново положителните вести за почитателите на българския тенис не липсват, защото Григор Димитров беше в ролята на най-висококласирания непоставен и в този момент ще заеме точно мястото на 20-кратния първенец от Шлема, трансформирайки се в подложен под номер две. Така българинът пропуща откриващия кръг и минава непосредствено към идващия стадий на конкуренцията, където има възможност да срещне близкия си другар Давид Гофен, който е в поредност от цели четири следващи загуби и несъмнено няма да му бъде елементарно да преодолее коравия австралиец Джордън Томпсън.

Впоследствие първата ни ракета би могъл да премери сили с един всред непредсказуемия Александър Бублик и някогашния номер едно Анди Мъри, до момента в който измежду разновидностите за осминафинални противници са Диего Шварцман и Джон Иснър. Най-сериозното име в тази четвъртина пък е това на намиращия се в серия от 9 следващи победи Андрей Рубльов, а в същата половина място още откриха Александър Зверев и Матео Беретини.

Ето я и обновената скица на надпреварата

Indian Wells ATP Masters 1000 - Qualifiers placed
— Tennis Draws (@DrawsTennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР