През уикенда спортните канали на А1 ще излъчат финалните мачове

...
През уикенда спортните канали на А1 ще излъчат финалните мачове
Коментари Харесай

Тенис и хокей на живо през уикенда по MAX Sport

През уикенда спортните канали на А1 ще излъчат финалните мачове от тенис шампионатите в Шанхай и Тиендзин, както и най-интересните срещи от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада.

Решителните три конфликта от тенис шампионата в Шанхай от сериите ATP Masters 1000 ще бъдат излъчени онлайн по MAX Sport 1. Двата полуфинала ще се изиграят в събота от 11:30 и от 15:00 часа. Мачът за купата е в неделя и ще започва в 11:30 часа.

MAX Sport 2 ще предава непосредствено финалните дуели при дамите от Open шампионата в Тиендзин. Двата полуфинални мача ще играят от 6:30 и 8:45 часа сутринта в събота. Финалът в китайския град ще бъде в неделя и е с начало 9:00 часа.

Феновете на хокея ще имат опция да видят в директно предаване три срещи от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада през уикенда. Двубоите ще се излъчват по MAX Sport 2, като първият от тях ще бъде сред Едмънтън Ойлърс и Ню Йорк Рейнджърс. Двата тима ще излязат на леда в събота от 20:00 часа. Останалите два мача са в неделя – Чикаго Блекхоукс - Сейнт Луис Блус, които ще играят в 3:30 часа сутринта и Ню Джърси Девилс - Сан Хосе Шаркс, които започват от 20:00 часа.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР