През този месец Юпитер приключва своето състезание в Овен. Така

...
През този месец Юпитер приключва своето състезание в Овен. Така
Коментари Харесай

Близнаци, за вас май е месец на РАВНОСМЕТКА

През този месец Юпитер завършва своето съревнование в Овен. Така че имате време до 16-и да се възползвате от опциите и да попълните адресната си книга! След това точно с поддръжката на Марс в Лъв и Слънцето в Близнаци ще можете да се възползвате от всички тези контакти, които сте натрупали. Въпреки че сте насърчавани от динамичните и предприемчиви сили, отделете време да помислите. Подредете всичко, което сте събрали, с цел да запазите единствено това, което е реалистично и постижимо. Не забравяйте, че дисонансите на Сатурн ви следят от близко. Те не са там, с цел да ви създадат нещастни, а тъкмо противоположното. Те слагат пръчки в колелата ви, с цел да ви попречат да се впуснете в проекти, които не биха послужили на ползите ви.

През този месец нещата се случват добре. Срещате ежедневна лекост. Постигате задачите си ослепително. Уви, от 17-ти може да почувствате ненадейно прекъсване. При тези условия не продължавайте напред. Възползвайте се от опцията да подредите всичко, което сте подхванали през последните месеци. След като извършите това, ще можете да се концентрирайте върху най-важното и проектите ви ще стигнат до дъно, вместо да се провалят. Във финансов проект любовните ви афери може да ви костват скъпо. Затова не бъдете алчни с парите си, само че се пробвайте да ограничите щедростта и еуфорията си.

Съвет на месеца: Меркурий, вашата обичана планета, ви предизвиква да извършите равносметка на всичко, което се е случило през предходните месеци. Въпреки че това е скучно, направете го. То ще бъде потребно.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР