През това време в България, дясната ръка на Румен Петков

...
През това време в България, дясната ръка на Румен Петков
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Преврат в Германия! А руският хибриден преврат в България?!

През това време в България, дясната ръка на Румен Петков е дясна ръка на българския министър на енергетиката, до момента в който същото лице Румен Петков е ръка за ръка с посланика на съветската тирания Елеонора Митрофанова в съветската черква с дясната ръка на съветския патриарх, който пък е инструмент на съветската тирания и поддържа интензивно противозаконната война в Украйна.

Да прибавя ли, че България е страна във войната в Украйна с Турски Поток и обезпечава през този газопровод съвсем половината пари за тази война на съветската тирания, както и оказва помощ с него на Орбан да саботира Европейски Съюз и Вучич да дестабилизира Балканите, както желае Москва?

Е, Румен Петков се е снимал и с дясната ръка на Орбан преди седмици. За да не се объркаме за него и в случай че Митрофанова не ни е задоволително удостоверение. Безкрайно безочливо и осъществено с цялостно неуважение на българската страна и българско право.

България е безнадеждно пропаднала в съветски хибриден прелом. Безнадеждно и безпомощно пропаднала.

Превратаджиите даже не се крият, тъй като никой даже не си помисля да ги гони съгласно закона, а и закона какво е в България?

Ще се съберат съветските проксита в Народното събрание и ще го пренапишат, както желаят в Москва, до момента в който Митрофанова си пие кафето със Сакскобурготски да вземем за пример.

Стефан Гамизов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР