През тази година потреблението на електроенергия в Североизточна България в

...
През тази година потреблението на електроенергия в Североизточна България в
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО отчита слабо понижение в потреблението на електроенергия по коледните празници


През тази година потреблението на електрическа енергия в Североизточна България в почивните дни от 24 до 28 декември 2020 година по данни на ЕРП Север е с 2,5% по-ниско в съпоставяне със същия интервал на предходната година. Клиентите са употребили 82 400 мегаватчаса по коледните празници тази година, като най-високо ползване за интервала електроразпределителното сдружение регистрира на 24 декември 2020 година - 17 400 мегаватчаса. През същия интервал на 2019 година, от 24 до 28 декември, потреблението на електрическа енергия е била 84 600 мегаватчаса, а на 24 декември 2019 година – 16 300 мегаватчаса, относително по-ниска по отношение на останалите дни от посочения интервал.

ЕРП Север доставя електрическа енергия на над 1,1 милиона консуматори в областите Варна, Велико Търново, Габрово, Русе, Силистра, Добрич, Разград, Търговище и Шумен. Служители на компанията не престават да регистрират употребяваната електрическа енергия по нормалния график и през почивните дни, с цел да спазят регламентирания период за доклад в границите на 31 дни. Диспечерските центрове на ЕРП Север работят без спиране и координират дейностите на дежурните екипи на сдружението при положение на нужда. На разположение на клиентите непрекъснато и без почивен ден за сигнали по отношение на зародили повреди по мрежата и спомагателна информация е телефон 0700 161 61.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР