През следващото денонощие студеният фронт ще достигне източните райони. Ще

...
През следващото денонощие студеният фронт ще достигне източните райони. Ще
Коментари Харесай

Варненци, носете си чадъри утре

 През идващото денонощие студеният фронт ще доближи източните региони. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. През нощта в северозападната половина от страната ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. На обособени места в централната част на Дунавската низина ще са интензивни и обилни по количество.

Утре преваляванията ще са основно в Южна и Източна България, след обяд и вечерта в югоизточните региони и по Черноморието ще има местни интензивни феномени. Има условия за градушки. Ще духа слаб, в Дунавската низина, където ще доминира слънчево време, до сдържан северозападен вятър. Дневните температури в цялата страна ще се намалят и оптималните ще бъдат най-вече сред 26° и 31°.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони - обилни по количество и съпроводени с гръмотевични стихии. Ще има условия за градушки. Ще духа сдържан запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 13°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, след обяд купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни, на обособени места интензивни, превалявания от дъжд с гръмотевични стихии. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е към 26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР