През следващата седмица Пловдив ще бъде домакин на много престижен

...
През следващата седмица Пловдив ще бъде домакин на много престижен
Коментари Харесай

Тенисът изпраща годината с голям турнир в Пловдив

През идната седмица Пловдив ще бъде хазаин на доста влиятелен интернационален шампионат от веригата UTR Pro Tennis. Надпреварата за дами ще се организира от 13 до 19 декември в зала " Атаро Клима " в Пловдив. Това ще бъде последна опция през 2021 година за българските състезателки да премерят сили в зала както между тях, по този начин и с задоволително мощни съпернички от Европа. Участие са удостоверили Елица Костова, Зиновия Ванева, Денислава Глушкова, Елизара Янева и Габриела Михайлова. Директор на конкуренцията е един от най-хубавите ни млади треньори Георги Чочев. За страдание няма да бъде допускана аудитория в залата, поради епидемиологичната конюнктура и провеждането на шампионата на закрито.

" Турнирът е комплимент за Пловдив и хората, които работят за тениса тук. Организацията по провеждането върви добре. С неспокойствие чакам понеделник да стартира конкуренцията. Тук е мястото да изкажа възхищението си към всички ръководители на клубове в града и сътрудници, тъй като в последните две години да проведеш шампионат е същинско предизвикателство. Много спонсори се отдръпнаха, доста хора изгубиха религия в професионалния спорт. Шапки долу за всеки, който се пробва да гради камъче по камъче за нашата къщурка - тениса.

Смятам, че имаме доста надарени деца. Ето образец е Роси Денчева, която преди броени дни реализира необикновен триумф. Поздравявам нея и целият и екип. Ние сме дребен народ, само че доста надарен. Длъжни сме да се поддържаме и да се развиваме, сами сме за на никое място ", показа пред marica.bg Чочев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР