През шестата година, откакто стартира в България, екосистемата на eMAG

...
През шестата година, откакто стартира в България, екосистемата на eMAG
Коментари Харесай

Трафикът на българския eMAG Marketplace е нараснал с 47% за една година, а броят на търговците е над 4800

През шестата година, откогато започва в България, екосистемата на eMAG Marketplace наброява над 4800 търговци, които оферират над един милион дейни продукта, като упованията са до края на годината търговците на платформата да станат 6000.

Само за последната година трафикът на българския eMAG Marketplace е повишен с 47%, с осъществени над 1,3 милиона поръчки.

С цел продължаваща поддръжка на растежа на платформата през идващите три години eMAG ще влага над 50 милиона евро в технологии, развиване на интернационалните пазари и човешки запаси.

Данните бяха показани по време на второто издание на годишното събитие Sellers’ Day на eMAG  (Деня на търговците), което събра онлайн над 600 търговци на дребно от 15 промишлености, подготвени да работят в цифровата стопанска система и да развиват бизнеса си на национално и интернационално равнище. Те имаха опцията да се срещнат с проектите и тактиките на eMAG Marketplace, най-новите трендове в електронната търговия, съответстващи данни и прогрес, както и да получат потребни препоръки по какъв начин да разраснат своята активност.



 

eMAG Marketplace: какво ново се случва през 2021 година

„ Навлизаме във фаза на ускорено развиване на eMAG Marketplace, която ще се концентрира върху даването на нови принадлежности за по-нататъшно развиване на онлайн бизнеса и увеличение на продажбите. По този метод ще можем да подкрепим още повече локални бизнесмени, които желаят да разширят бизнеса си, в това число и в интернационален проект ”, сподели Разван Бланита, шеф на eMAG Marketplace България.

Бъдещите проекти включват разширение с нови продуктови категории и бърза и лесна интеграция на eMAG Marketplace Courier посредством специфичен интерфейс, който ще улесни ръководството на доставките до куриерски офиси и ще разреши на клиентите да бъдат уведомявани автоматизирано по отношение на стадия на техните поръчки. Обявяването на предстоящото време за доставка на страниците на продуктите е още една функционалност, отговаряща на потребностите на потребителите.

Компанията ще концентрира върху и върху това да предлага на клиентите опция за картови заплащания  за всички артикули, закупени в Marketplace , без спомагателна такса за търговците, което ще подкрепи по-нататъшния напредък на бизнеса на дейните продавачи в платформата. На търговците в eMAG Marketplace ще бъде препоръчана и опцията да интегрират функционалността eMAG eCREDIT , която разрешава да дават на клиентите опция да купуват артикули на комфортни за тях вноски, без да е необходим директен контакт с банка и единствено въз основа на онлайн утвърждение.

eMAG ще започва и програмата Open Bulgaria , целяща да даде благоприятни условия на дребните производители в цялата страна, като улесни достъпа им до съвременен канал за продажби, който предлага нахлуване на пазар с милиони евентуални клиенти – при преференциална комисионна. Търговците, които имат намерение да продават на платформата eMAG Marketplace в границите на програмата Open Bulgaria , би трябвало да създават своите продукти единствено в България, в това число и дребни серии занаятчийски артикули.

eMAG Marketplace награждава представянето

В рамките на събитието Sellers’ Day, eMAG отличи своите най-добре представящи се сътрудници с награди на обща стойност 26 000 лв., които те могат да употребяват за маркетингови цели:
Ускорен напредък Вали Компютърс Примерна активност Ofisitebg Разширяване на обсега PIC Computer Оптимизирани наличия Matraci.bg Доставки за 24 часа DDV TRADING Любопитство и присъединяване Ardes.bg Шампион Sli.do Eurotel  Ardes.bg: Партньорството с eMAG оказа помощ развием бизнеса си онлайн Ardes.bg: Партньорството с eMAG оказа помощ развием бизнеса си онлайн
Тази седмица известната платформа за електронна търговия eMAG ще организира за повторно в България годишния си Sellers’ day (Ден...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР