През септември, европейското подразделение на Nissan ще стартира продажбите на новото си

...
През септември, европейското
подразделение на Nissan ще стартира
продажбите на новото си
Коментари Харесай

NV250: Нов компактен ван от Nissan

През септември, европейското подразделение на Nissan ще стартира продажбите на новото си моделно попълнение NV250, което дава обещание на потребителите ново предложение в сегмента на компактните ванове.

С съществена устременост към бизнес потребителите, Nissan NV250 ще стъпи на пазара със заводска гаранция от 5 години/160 000 км, в три съществени версии на купето- Panel, Crew и Combi, две дължини, високоефективно задвижване и спомагателни възможности за персонализация съгласно приложението.

Nissan NV250 дава обещание товароносимост от до 800 килограма, а задвижването му е поверено на 1.5-литров дизелов мотор (Euro6D-Temp) в три мощностни версии- 80, 95, и 115 конски сили.



В оборудването на NV250 ще могат да бъдат открити системи за подкрепяне на потеглянето по надолнище, система за подобряване на сцеплението на гумите с пътя в по-тежки условия, а като допълнителна екипировка се предлагат дървен под на товарното поделение, достъп до интериора за инвалидна количка, интегрирано хладилно отделение и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР