През септември 2022 г. ни очаква ретрограден Меркурий, който ще

...
През септември 2022 г. ни очаква ретрограден Меркурий, който ще
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий 2022: чий живот ще се промени драматично

През септември 2022 година ни чака назадничав Меркурий, който ще внесе ужас и комплициране в живота ни за цели 22 дни. Това събитие ще стартира на 10 септември и ще продължи до 2 октомври 2022 година

Периодите на назадничав Меркурий провокират обилни промени в живота ни. Те засягат всички сфери на обществото и " награждават " хората с несъмнено държание. За страдание, специалистите по астрология са уверени, че най-малката планета в цялата слънчева система е способна да аргументи на хората най-големите проблеми. Именно с Меркурий специалистите свързват разнообразни неприятни моменти, които се случват по време на назадничавост.

Обща характерност на ретроградния Меркурий

Ретроградният Меркурий стартира своето придвижване в знака Везни, преминавайки след 14 дни в Дева. Именно в този миг е значимо да бъдете изключително деликатни в изявленията си, защото конфликтната и придирчива зодия ще оказва своето отрицателно въздействие. В сложния интервал на небесното събитие би трябвало да се подходи по-отговорно към планирането на делата, защото Меркурий има намерение да обърка всички проекти и да наруши нормалния режим. Има огромна възможност по време на ретроградния интервал да възникне сериозна техническа щета. Възможно е в живота ни да се случат събития, които да ни пратят в предишното и да ни накарат да се замислим за избрани обстановки.

Какво можете да вършиме по време на назадничав Меркурий?
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР