През седмата година, откакто стартира в България, екосистемата на eMAG

...
През седмата година, откакто стартира в България, екосистемата на eMAG
Коментари Харесай

Програмата eCREDIT на eMAG вече е активна и за Marketplace търговци

През седмата година, откогато започва в България, екосистемата на eMAG Marketplace наброява над 5000 търговци, които оферират над 1 500 000 дейни продукта на платформата за онлайн търговия.

С цел продължаващо развиване на техния бизнес и увеличение на продажбите, eMAG се концентрира върху даването на необятна гама от потребни принадлежности, като за огромна част от тях към този момент за тях е налична лесна интеграция с програмата eCREDIT.

Към момента на клиентите се предлага опция за картови заплащания за артикули, закупени от търговци в Marketplace, като тази алтернатива е без спомагателна такса за търговците, което подкрепя по-нататъшния напредък на бизнеса на дейните продавачи в платформата.

Съответно тези търговци към този момент могат да интегрират функционалността eMAG eCREDIT, която им разрешава да дават на клиентите опция да купуват артикули на комфортни за тях вноски, без да е необходим директен контакт с банка и единствено въз основа на онлайн утвърждение.

Партньорите на eMAG eCREDIT за Marketplace търговци оферират разнообразни кредитни решения за клиентите, като диапазонът на сумите е от 100 до 30 000 лева Процесът е напълно дигитаизиран, с голям брой благоприятни условия за персонализиране на погасителните проекти. Кандидатства се единствено с персонална карта, утвърждението е до 2 часа, а лихвата е закрепена за целия интервал на заема, без задатък.

„ Все повече хора трансформират онлайн извършването на покупки в табиет, даже за ежедневния или седмичния им пазар, защото персонално са се уверили в преимуществата и удобството му, а делът на картовите заплащания непрестанно се усилва.

Интеграцията на eCredit за Marketplace търговците е последваща стъпка за eMAG в непрестанното развиване и метода на компанията за даване на чудесно потребителско прекарване на клиентите на платформата.

Сега eMAG дава още една опция, с интеграцията на програмата eCREDIT и за нашите Marketplace търговци. По този метод поддържаме търговците, които желаят да разширят своя онлайн бизнес, в това число и в интернационален проект, а клиентите получават още по-добро преживяване на платформата, с голям брой варианти за плащане”, сподели Разван Бланита, шеф на eMAG Marketplace България.



В момента на платформата до 30.04.2022 година има акция за закупуване на артикули на заем с 0.99% рента за артикули над 199 лева, предлагани от Marketplace търговци и купени от уеб страницата и мобилното приложение на онлайн ритейлъра. Повече информация тук.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР