През съботния и неделния ден ще бъдат отворени зелени коридори

...
През съботния и неделния ден ще бъдат отворени зелени коридори
Коментари Харесай

Ваксинацията в зелените коридори продължава и в почивните дни

През съботния и неделния ден ще бъдат отворени зелени коридори за имунизация против COVID-19 без авансово записване.

Във Военномедицинската академия в София зеленият кулоар ще работи от 9:00 до 17:00 ч. На 4 април имунизационният център на ВМА няма да работи. Гражданите, записани за този ден посредством онлайн системата, ще имат опция да се имунизират на 3 и 5 април, без презаписване на часовете. Осигурените от РЗИ ваксини са единствено на AstraZeneca,

Работно време на центъра: понеделник-петък - от 08.00-18.00 часа; събота - от 09.00-17.00 часа.

В същия часови диапазон в Александровската болница ще се прави имунизация в пункта преди бариерата на болничното заведение, на бул. " Пенчо Славейков ".

Зелен кулоар ще има през днешния ден и в болница " Царица Йоанна - ИСУЛ " от 8:30 до 16:30, както и в болница " Св. Иван Рилски " от 8:00 до 19:30 ч.

В Бургас през днешния ден е отворени зелен кулоар в медицинския център " Св. Николай Чудотворец " на територията на многопрофилната болница - кабинетът работи непрекъснато.

Днес и на следващия ден в морския град ще се слагат ваксини и в Комплексния онкологичен център , където работното време е от 09:00 до 16:00 ч.

В Русе също е обезпечен " зелен кулоар " - в университетската болница " Медика Русе " . Той ще работи от 9:00 до 14:00 ч.

Навсякъде се слага имунизацията на " АстраЗенека ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР